Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Η Ελλάδα βουλιάζει και υμείς άδωμεν ...

Μυτιλήνη: Περισσότεροι από 5.000 μετανάστες και πρόσφυγες το τελευταίο 24ωρο παρά την κακοκαιρία

Στους 5.224 ανήλθαν οι μετανάστες και πρόσφυγες που έφτασαν στη Λέσβο από την Πέμπτη έως και το πρωί της Παρασκευή παρά τις ισχυρές καταιγίδες που πλήττουν την περιοχή.

Ειδικότερα, από χθες (Πέμπτη) μέχρι σήμερα (Παρασκευή) στις 6 το πρωί καταγράφηκαν 5.224 μετανάστες και πρόσφυγες στο Κέντρο καταγραφής της Μόριας οι πρώτοι και στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ οι δεύτεροι, ενώ παρά τις κακές καιρικές συνθήκες υπολογίζεται πως το ίδιο χρονικό διάστημα πέρασαν στο νησί περισσότερα από 6.000 άτομα.

Να σημειωθεί ότι η καταγραφή ιδιαίτερα στο κέντρο καταγραφής της Μόριας γίνεται υπό τραγικές πραγματικά συνθήκες. UPD:18:16,(ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ,Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015 18:13).

Είναι προφανώς εξαιρετικά δύσκολο πλέον το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, μετά τις ηρωικές και πένθιμες πολιτικές της πρώτης κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Αλλά πλέον οδηγούμαστε προς ανθρωπιστική καταστροφή τόσο της Ελλάδας όσο και των στρατιών των μουσουλμάνων που καταφθάνουν ως οι καλοκαιρινοί τουρίστες με τα φουσκωτά της γραμμής Τουρκία- Ελλάδα.

Φύλακες γρηγορείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου