Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Τι δε θέλουμε να συμβεί στο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών …

Σε κίνδυνο το Πάρκο Τρίτση  
 
Το ψήφισμα στην πλατφόρμα Avaaz, όπου οι χρήστες του Διαδικτύου συγκεντρώνουν υπογραφές, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» έχει μόλις 2.600 υπογραφές. Συνοψίζει όμως την πλήρη εικόνα: «Απλήρωτοι εργαζόμενοι, κατεστραμμένες υποδομές, ακάθαρτες λίμνες, σκουπίδια σε όλους τους χώρους του Πάρκου. Την εικόνα της εγκατάλειψης έρχεται να ολοκληρώσει η διακοπή της ηλεκτροδότησης». (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ, 04.10.2015 : 16:09).

Τι κρίμα και τι έγκλημα.

Σε κανένα μέρος του κόσμου δεν συμβαίνουν τα όσο γίνονται στην Ελλάδα του 2015.

Και όλα ατιμώρητα και ίσως επαινούμενα από αριστερούς οπισθοδρομικούς και εντελώς ανίκανους να δημιουργήσουν και να διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους και τα παιδιά μας.

Η Ελλάδα θα συνέλθει μόνον όταν όλοι οι παράνομο, οι εγκληματίες, οι κλέφτες, οι βάνδαλοι και όσοι μισούν τη κοινωνία θα καθίσουν στο σκαμνί για τα εγκλήματά τους ή θα συμμορφωθούν και αυτοί και θα γίνουν καλοί και προοδευτικοί πολίτες.

Εμείς θέλουμε όλα τα πάρκα της Ελλάδος σύγχρονα, θάλλοντα, ευχάριστα, ευωδιαστά, λουλουδιασμένα, προσιτά, δημιουργικά, καινοτόμα. Και αυτά μόνον οι πολίτες μπορούν και πρέπει να τα εξασφαλίσουν.

Ίσως όμως η μορφή του «Ασκληπιείου Πάρκου Αθηνών» μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα πολεμήσουμε επιτυχώς όλα αυτά που κάνουν τη ζωή όλων μας μαύρη και άραχνη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου