Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο, απόλυτη προτεραιότητα …


Ο κοινός παρονομαστής της «γραμμής υπεράσπισης» των νέων τιμών παραμένει η ανάγκη προσαρμογής των ελληνικών εισιτηρίων στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα χωρίς, φυσικά, τις αντίστοιχες υπηρεσίες, θέμα που η ηγεσία του ΥΠΠΟ παραβλέπει, θέλοντας και μη. 
  
Πάντως, στο υπουργείο Πολιτισμού και στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων, που εισηγήθηκε τις αυξήσεις και διαχειρίζεται τα έσοδα από τα εισιτήρια των μουσείων και των μνημείων της χώρας, επιμένουν ότι το ελληνικό κράτος έχει περισσότερα να περιμένει από τον εξορθολογισμό του μηχανισμού έκδοσης των εισιτηρίων παρά από μια επιθετική τιμολογιακή πολιτική που μόλις υιοθέτησαν άρον άρον, υπό την πίεση της εκρηκτικής δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας. Ετσι, ποντάρουν πολλά στην καθιέρωση (επιτέλους) του περίφημου ηλεκτρονικού εισιτηρίου, η έλλειψη του οποίου μάς εκθέτει διεθνώς και επιτρέπει τη διαφυγή σημαντικών εσόδων. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 15 Οκτωβρίου 2015).

Παιδιά αλήθεια δεν καταλαβαίνουμε τη ταχύτητα με την οποία ενεργείτε. Γιατί τόση πρεμούρα που λέει και ο λαός;

Σπεύδετε βραδέως και δεν χάθηκε ο κόσμος. Τα 1.500.000 περίπου δωρεάν εισιτήρια της Ακροπόλεως (όπως λέει και το άρθρο) από τα 3.000.000 ετησίως, δεν είναι δα και τίποτε σημαντικό. Είμαστε βέβαιοι ότι ζουν πολλές οικογένειες από αυτά τα δωρεάν εισιτήρια και χάρις σε αυτά σπουδάζουν πολλά παιδιά του λαού.

Μην τρέχετε και πάθετε κανένα ατύχημα. Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θάναι.

Προέχουν οι αυξήσεις και η προδιαγεγραμμένη υποβάθμιση των υπηρεσιών. Έτσι για  μάθουν όλοι στον πλανήτη τι εστί Έλληνας δημόσιος λειτουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου