Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ξεκάθαρο «Οχι» της Αθήνας σε κοινές περιπολίες …

«… Η συνδυασμένη απάντηση των κ.κ. Παυλόπουλου και Κοτζιά συνιστά προοίμιο και για τη στάση που θα τηρήσει απόψε στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό ο κ. Τσίπρας, ο οποίος αναμένεται να κινηθεί στην πάγια γραμμή της Ελλάδος.
  
Ήτοι, να παραμείνουν οι πρόσφυγες στην ενδοχώρα της Τουρκίας η οποία πρέπει να ενισχυθεί τεχνικά για την διαδικασία της ταυτοποίησης των προσφύγων οι οποίοι θα προωθούνται από εκεί προς τις χώρες προορισμού στην Ευρώπη αεροπορικώς. Από την Αθήνα θα επιμείνουν ιδιαιτέρως στην ανάγκη επίλυσης του προβλήματος στο έδαφος της Τουρκίας, καθώς επισημαίνουν πως από τη στιγμή που οι πρόσφυγες φθάνουν στα παράλια της Μικράς Ασίας και διαπεραιώνονται στα ελληνικά νησιά, το πρόβλημα καθίσταται ευθύς αμέσως ευρωπαϊκό, ως εκ τούτου χάνεται η έννοια του προληπτικού στοιχείου στη δράση της ΕΕ …». (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 11:51, 15 Οκτωβρίου 2015).

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που όλοι διαβάζουν το Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά.


Χαιρόμαστε που η κυβέρνηση διατυπώνει τις ίδιες με εμάς απόψεις.

Οι Ευρωπαίοι κάνουν το βλάκα ή δεν καταλαβαίνουν ή είναι απολύτως επιπόλαιοι.

Εμείς πάντως θα απαντούσαμε θετικά, με την προϋπόθεση οι κοινές περιπολίες που υποδεικνύουν η κα Μέρκελ και ο κ. Γιουνκέρ θα γίνονται εντός των Τουρκικών χωρικών υδάτων και σε μικρή απόσταση από τις τουρκικές ακτές, ας πούμε ένα μίλι.

Τότε δεν θα είχαμε καμιά αντίρρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου