Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Πρώτα από όλους να δούμε τους κκ. αρμοδίους στο σκαμνί …

Δημοφιλές «σπορ» η ρευματοκλοπή για επιχειρηματίες και «έχοντες»
 
Ασύλληπτες διαστάσεις έχει λάβει το φαινόμενο των ρευματοκλοπών και των απλήρωτων λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος. Τα αρμόδια στελέχη της ΔΕΗ δεν πιστεύουν στα μάτια τους από τα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποιούν, ενώ η όλη προσπάθεια για αποκατάσταση της νομιμότητας βρίσκει πολλές φορές «τοίχο» ακόμη και στους πλέον αρμόδιους θεσμούς, όπως η Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας αλλά και η Δικαιοσύνη, στην οποία καταφεύγουν πολλοί και η ΔΕΗ υποχρεώνεται να προχωρήσει σε επανασύνδεση. 

Στον μακρύ κατάλογο των παρανομούντων που έχει στα χέρια της η ΔΕΗ, φιγουράρουν δημοφιλή ονόματα από τον χώρο του θεάματος, του ποδοσφαίρου και του επιχειρείν, τα οποία ηλεκτροδοτούν βίλες πολλών τετραγωνικών αλλά και επιχειρήσεις με «δωρεάν» ρεύμα. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, 04.10.2015 : 16:19).

Σημεία και τέρατα, εις βάρος των Ελλήνων.

Αλλά εδώ καμιά κυβέρνηση δεν θέλει να κυβερνήσει. Θέλει μόνο να άρχει και να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες για τρυφηλή ζωή, πλουτισμό, δυνατότητα να εξουσιάζει και να επιβάλλει τις απόψεις της και τη παρουσία της.

Δεν είναι  δυνατόν κανένας αρμόδιος να μην μπορεί να επιβάλλει τους νόμους. Αν δεν μπορεί ή δεν θέλει πρέπει να διωχθεί για παράβαση καθήκοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου