Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Λεηλασίες και βανδαλισμοί στο πρώην Βασιλικό Κτήμα Τατοΐου …


 
Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου αναφέρει πως τις προηγούμενες μέρες κατέστρεψαν στο Τατόι τα μαρμάρινα κασπό που χρόνια έστεκαν μπροστά από το κτήριο του διευθυντηρίου και αντιστέκονταν στο χρόνο και την αδιαφορία της πολιτείας να τα προστατέψει!
 

Η ανακοίνωση
Το μίσος ήταν τόσο που όχι μόνο τα αναποδογύρισαν από τις θέσεις τους αλλά έσπασαν επίσης τα βασιλικά εμβλήματα Γεωργίου Α’ που έφεραν στις άκρες. Η ανομία έχει μετατρέψει τους τελευταίους μήνες το Τατόι σε βομβαρδισμένο τοπίο και σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο με άτομα από όλη την Αθήνα να πηγαίνουν εκεί να κλέβουν, να λεηλατούν, να βρωμίζουν.

Την άθλια αυτή εικόνα αντιμετωπίσαμε κατά τη ξενάγηση στο Τατόι του Ιταλού πρεσβευτή. Στείλαμε άμεσα τη φωτογραφία στο υπουργείο Πολιτισμού και ενημερώσαμε όλες τις κρατικές αρχές. Επίσης, θέσαμε το Σύλλογο Φίλων Κτήματος Τατοΐου στη διάθεση του υπουργείου Πολιτισμού για να βοηθήσουμε να μεταφερθούν άμεσα σε στεγασμένο χώρο τα αντικείμενα και να αποθηκευτούν, όπως άλλωστε είχαμε ζητήσει εδώ και πέντε χρόνια. Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου δεν έχει δικαίωμα να αγγίξει τίποτα από όλα αυτά χωρίς την άδεια της επίσημης πολιτείας.


Ευχόμαστε και ελπίζουμε η πολιτεία να δράσει άμεσα, διαφορετικά είμαστε αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουμε κάθε πρόσφορο μέσο στα πλαίσια του νόμου για να αντιμετωπιστεί αυτή η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τους τελευταίους μήνες το πρώην Βασιλικό Κτήμα στο Τατόι. (NAYTEMPORIKH, Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 15:26).

Οι βάνδαλοι που περιφέρονται ελεύθερα, βιαιοπραγούν κατά της ¨Ελληνικής κοινωνίας και  προφανώς τυγχάνουν της εύνοιας των αρχών, μια και τα εγκλήματά τους παραμένουν ατιμώρητα και οι ίδιοι ελεύθεροι να κάνουν ότι γουστάρουν, προκαλούν και πάλι. 

Εισαγγελείς, αστυνομία, αρμόδιοι, Περιφέρεια και δήμοι όλοι μάλλον κάνουν πλάτες στη καταστροφική μανία των παραφρόνων αυτών, που ίσως το έχουν και επάγγελμα και τα  κονομάνε, και δεν νοιώθουν καμιά υποχρέωση απέναντι στους νόμους, τη λογική και την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.

Αίσχος για μια ακόμα φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου