Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Προσκλητήριο Ρωμανού από τις φυλακές για έναν «μαύρο Δεκέμβρη» ...

Σε εκστρατεία δράσης με το όνομα «Μαύρος Δεκέμβρης» καλεί ο κρατούμενος Νίκος Ρωμανός

, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
με αφορμή την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από αστυνομικά πυρά, στις 6 Δεκεμβρίου 2008. Ο Ρωμανός με μακροσκελές κείμενο που δημοσιεύεται στο Athens Indymedia αναφέρει ότι ο Μαύρος Δεκέμβρης θα είναι ένας μήνας συντονισμένων δράσεων, προαναγγέλλοντας επιθέσεις σε καταστήματα, ανατινάξεις σπιτιών πολιτικών, κατάληψη σχολείων, πανεπιστημίων και δημαρχείων, εμπρησμούς τραπεζών και αστυνομικών τμημάτων. (Το Βήμα, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  13/11/2015 06:15).

Μα φυσικά. Πρόκειται για τον εξαίρετο και φιλομαθή εγκληματία που θέλει σώνει και ντε να σπουδάσει και να κάνει – έτσι λέει η λογική – τα μελλοντικά εγκλήματά του επιστημονικά.

Και όλη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει ξελιγωθεί με την προοπτική αυτή και νομοθετεί και ξανανομοθετεί προκειμένου ο εκλεκτός αυτός νέος Νέρων να είναι ελεύθερος να κινείται μέσα στην πόλη, με τη δικαιολογία ότι πηγαίνει στα αμφιθέατρα και τα εργαστήρια.

Πρέπει να βρούμε τρόπους να σταματήσουμε την προσφορά ελευθερίας κινήσεων και μάλιστα νομοθετικώς, στους τρομοκράτες και τους εχθρούς της δημοκρατίας, της λογικής και των Νόμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου