Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Επίθεση κατά πάντων από Μεϊμαράκη - Οργή Σαμαρά …

Σε μετωπική σύγκρουση με τους συνυποψηφίους του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με τον τέως Πρόεδρο του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά προχωρά ο κ. Ευ. Μεϊμαράκης
,
που ανακοίνωσε πριν λίγο την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του μεταβατικού Προέδρου, εφόσον όμως παραιτηθεί και ο κ. Απ. Τζιτζικώστας από τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρ. Μακεδονίας αλλά και οι κύριοι Μητσοτάκης και Γεωργιάδης από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος… (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 23 Νοεμβρίου 2015).

Το φιάσκο με τη ψηφοφορία αποτελεί απόδειξη απόλυτης ξεφτίλας.

Οι παράγοντες του κόμματος της ΝΔ φαίνεται να είναι όλοι κάτω του μετρίου. Στερούνται ακόμα και απλών διαχειριστικών ικανοτήτων και παρόλα αυτά το κόμμα θέλει να ηγηθεί και πάλι της χώρας.

Ο κ. Μεϊμαράκης δεν άκουσε τη φωνή της λογικής και εκτέθηκε ως υποψήφιος, ενώ θα είχε τουλάχιστον εξασφαλίσει την υστεροφημία τους, αν δεν έθετε υποψηφιότητα για πρόεδρος. Τώρα έγινε καταγέλαστος και ακόμα δε λέει να αποχωρήσει. Απλά, μωραίνει Κύριος …

Η ανάκαμψη της ΝΔ είναι προβληματική και αναμένουμε να δούμε τι μπορούν να κάνουν τα  μπαρουτοκαπνισμένα γεροντικά μυαλά του ΚΑΠΗ ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου