Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ο άνθρωπος που κάνει ότι θέλει …

Πρωτοφανές φιάσκο στη Βουλή με τον Σπίρτζη
Εμελλε να το δούμε και αυτό. Υπουργός της κυβέρνησης, και συγκεκριμένα ο επί των Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρ. Σπίρτζης
Ο υπεράνρθωπος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης.
να αγνοεί ότι νόμος που ψήφισε μόλις προ μηνός ο ΣΥΡΙΖΑ δεν του επιτρέπει να χωρίσει την ηγεσία του ΟΑΣΑ σε πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο. Με συνέπεια να εξελιχθεί σε πρωτοφανές φιάσκο στη Βουλή ο διορισμός των προσώπων που είχε ο ίδιος επιλέξει για τις συγκεκριμένες θέσεις … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, 28.11.2015 : 09:33).

Λαμπρός ΠΑΣΟΚος, άριστος αριστερός ΣΥΡΙΖΑ.

Ο άνθρωπος που αγνοεί τα πάντα και τους νόμους και συμπεριφέρεται ως τσοπάνης σε κοπάδι προβάτων.

Αφού άνοιξε τον αυτοκινητόδρομο Αθηνών Λαμίας στους παράνομους επιχειρηματίες κόντρα στη λογική και τους διεθνείς κανόνες (για να κονομήσουν πολλοί και να εισπράξει και αυτός τα τριάκοντα αργύρια προφανώς), τώρα κάνει και πάλι του κεφαλιού του.

Το ερώτημα που ανακύπτει είναι πως οι ¨Έλληνες πολίτες μπορούν να προστατευτούν από τους πολιτικούς αρνητές των νόμων, της δεοντολογίας και των διεθνών καλών πρακτικών.

Και λέμε αρνητές και όχι παρανόμους, μια και η Δικαιοσύνη καθεύδει και δεν εφαρμόζει τους Νόμους του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου