Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ποιος πολιτικός και ποιοι πολίτες έχουν σειρά …

Β. Οικονόμου: Δεν μπορούμε να ζούμε σε ζούγκλα
«Δεν μπορούμε να ζούμε σε αυτή την ζούγκλα», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου
 ,
εξερχόμενος από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από κουκουλοφόρους, το βράδυ της Τρίτης, στα Εξάρχεια. Ο κ. Οικονόμου δειπνούσε μαζί με τρία ακόμα άτομα στο εστιατόριο «Ζάχαρη και Αλάτι», επί της οδού Βαλτετσίου 47 στα Εξάρχεια, όταν έγινε αντιληπτός από ομάδα αντιεξουσιαστών, που εισέβαλε στο εστιατόριο.

Έξω από εστιατόριο επί της οδού Βαλτετσίου αντιεξουσιαστές είχαν προπηλακίσει τον πρώην υπουργό κ. Γιάννη Βαρουφάκη … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 06:31, 16 Δεκεμβρίου 2015).

Φαίνεται ότι το περιστατικό θέλγει πολλούς και διαφόρους και πρωτίστως κύκλους της κυβέρνησης και των κομμάτων από τα οποία προέρχεται.

Έτσι ίσως εξηγείτε η σιωπή των αρμοδίων του υπουργείου προστασίας του πολίτη (!) και της αστυνομίας. Ας ελπίσουμε ότι πρόκειται απλώς περί καθυστερήσεως και όχι σιωπής που επιβραβεύει τους αλήτες εγκληματίες.

Οι αρμόδιοι πρέπει να αποφασίσουν ότι θα πληρώνονται μόνον εφόσον δουλεύουν και κάνουν το καθήκον τους, ενώ η καθεύδουσα δικαιοσύνη πρέπει να επέμβει αυτεπαγγέλτως υπέρ των θυμάτων και των δικαιωμάτων των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου