Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Φθάσαμε στην εξίσωση: Λαθρομετανάστες = Βρώμα, καταστροφή, ανομία και προκλητική συμπεριφορά …

Χάρις στη διορατικότητα, την ικανότητα, τις θαυμάσιες επιλογές και τις εξειδικευμένες γνώσεις που διαθέτουν οι αρμόδιοι υπουργοί της εκπληκτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις βρήκαν επί τέλους νέες και σημαντικότατες χρήσεις και εξ αυτού πλήρη αξιοποίηση. Ιδιαίτερη μάλιστα εντύπωση και ικανοποίηση προκαλεί το γεγονός της εκ περιτροπής χρήσεως πολλών εγκαταστάσεων. 
Βλέπουμε στην τιβί εικόνες από τις ημέρες φιλοξενίας λαθρομεταναστών και θαυμάζουμε τα αποτελέσματα της αξιοποίησης, που τόσα χρόνια κανείς δεν είχε φανταστεί.

Συνεχίζοντας την θαυμάσια ελληνική παράδοση της ρύπανσης κάθε ελευθέρου και δημόσιου χώρου, τώρα διαπιστώνουμε και τις επιδόσεις ρύπανσης και καταστροφών που επιφέρουν οι λαθρομετανάστες στο πέρασμά τους.

Και αν δεν μας εντυπωσίασαν οι σκηνές ρύπανσης, καταστροφών, διάλυσης, κλοπών, αποψίλωσης κλπ., που βλέπαμε από τη μακρινή Ειδομένη, τώρα έφθασαν και στην Αθήνα (ή μήπως τα ίδια συνέβαιναν και συμβαίνουν και στη Πλατεία Βικτωρίας, και στο Πεδίον του Άρεως και αλλού;)  και μας συγκινούν και μας ενθουσιάζουν.

Και απορεί κανείς, πόσο γρήγορα οι μάγκες αυτοί ενσωματώθηκαν στην Ελληνική κοινωνία.

Και τώρα αυτό που μένει – γιατί είναι  όλοι νέοι και νταβραντισμένοι - είναι να τους βρούμε και δωρεάν ωραίες γυναίκες για να ολοκληρωθεί η παρουσία τους στη γη της επαγγελίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου