Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Πρώτο τεστ εφαρμογής περιουσιολογίου …

Στο πρώτο τεστ για την καθολική εφαρμογή του περιουσιολογίου προχωρά από τις αρχές του 2016 το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, μέσω της υποχρεωτικής υποβολής των δηλώσεων «πόθεν έσχες» από τους υπόχρεους ηλεκτρονικά στα συστήματα του TAXISnet.
Ελεγκτής επί το έργον ...
Αξίζει να σημειωθεί εξάλλου ότι οι πρώτες οδηγίες που έδωσε χθες το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης είναι σαφέστατες, αφού καλεί τους υπόχρεους να δηλώσουν τα πάντα, όπως όλα τα φυλασσόμενα εκτός πιστωτικών ιδρυμάτων ή εντός θυρίδων και ιδίως μετρητά, τιμαλφή, πολύτιμα είδη, πολύτιμα μέταλλα, πολύτιμοι λίθοι, όταν το μεν συνολικό ποσό των μετρητών υπερβαίνει τις δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ, η δε συνολική αξία των λοιπών υπερβαίνει το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ. Τα προαναφερόμενα ποσά αφορούν αθροιστικά υπόχρεο, σύζυγο και ανήλικα τέκνα … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 05:55).

Πρόκειται για αποφάσεις παλαβών και ανικάνων να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα. 

Λογικά κανείς δεν θα δηλώσει τίποτε εκτός ίσως μετρητών για εύλογους λόγους, αν και ήδη θα έχει αρχίσει το ξέπλυμα όλων των χρημάτων που μπορούν να μπουν στο στόχαστρο των αρχών. Επειδή όμως πρόκειται περί παραλογισμού εμείς το εκλαμβάνουμε ως απειλή μόνο και όχι ως απόφαση που θα εφαρμοστεί, μια και κανείς δεν θα μπορεί να κάνει τέτοιους, σε αριθμό και περιεχόμενο, ελέγχους. Εκτός και αν εκκολάπτεται ένας νέος Στάλιν και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι. 

Εκπληκτική είναι και η απόφαση για τα έργα τέχνης, τα τιμαλφή, τα πολύτιμα μέταλλα, τα διαμάντια, τις γούνες, τα σουτιέν με τα πετράδια, τα στυλό Mont Blank, τα ρολόγια Rolex, Patek Philippe, τα πούρα Αβάνας, τα πολυτελή εσώρουχα, τα μοντελάκια Yves Saint Laurent κλπ., κλπ. 

Θέλουμε να δούμε τους ελεγκτές να ξεγυμνώνουν τους πολίτες και ιδιαίτερα τις κυρίες και να κάνουν άνω κάτω τα σπίτια για να βρουν τα τεκμήρια του εγκλήματος. 

Ε, ρε γλέντια που έχουν να γίνουν.

Ο πλανήτης όλος θα απολαύσει τη μεγαλύτερη κωμωδία των αιώνων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου