Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ: Οργανωμένες ομάδες πορτοφολάδων οργιάζουν καθημερινά στα βαγόνια …

Όπως επισημαίνει η Ένωση, έχοντας ξεπεράσει κάθε όριο και με απύθμενο θράσος, οργανωμένες ομάδες πορτοφολάδων, οργιάζουν καθημερινά στα βαγόνια και στους σταθμούς.
Σύμφωνα με τους εργαζομένους, εκμεταλλευόμενοι την ελλιπή φύλαξη σταθμών, συρμών και εγκαταστάσεων, λόγω και της έλλειψης προσωπικού στα εκδοτήρια των εισιτηρίων και στη φύλαξη των σταθμών, οι ομάδες των αδίστακτων κακοποιών αλωνίζουν ανενόχλητοι όλο το δίκτυο και ιδιαίτερα σε σταθμούς και τμήματα με μεγάλη επιβατική κίνηση.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλους τους συναρμόδιους Υπουργούς και ιδιαιτέρα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μπει οριστικό τέλος σε αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο, το οποίο έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έχει γίνει μάστιγα για εργαζόμενους και επιβάτες και επιπλέον δυσφημεί διεθνώς τη χώρα μας. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:11:28, Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015 11:24).

Μα τι λέτε τώρα.

Μα, μπορεί ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Τόσκας να ασχοληθεί με τους εγκληματίες που ληστεύουν μέρα μεσημέρι τους επιβάτες του μετρό; Δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει;

Και πως βλέπετε το οριστικό τέλος; Εδώ υπάρχουν προσωπικά δεδομένα, νομικός πολιτισμός, ιερότητα των κατηγορουμένων, νομική προστασία, άνεργοι δικηγόροι, άνθρωποι χωρίς εισοδήματα. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι καμιά ΕΔΕ, ανάθεση μελετών σε επιτροπές επιστημόνων που θα κάνουν προτάσσεις το συντομότερο δυνατόν και αν συλληφθούν να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη.

Άλλωστε το έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι: Σπεύδε βραδέως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου