Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Κέντρο διερχομένων η Ελλάδα ή ενσυνείδητη προσπάθεια αλλοίωσης …

Σχεδόν 4.000 πρόσφυγες έφτασαν το πρωί στον Πειραιά 
Σχεδόν 4.000 πρόσφυγες αποβιβάστηκαν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά από δυο πλοία.  
Ειδικότερα το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετέφερε από τη Μυτιλήνη 2.474 πρόσφυγες και το πλοίο «Νήσος Ρόδος» μετέφερε από Μυτιλήνη, Χίο και Σάμο 1.301 πρόσφυγες. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:16:10, Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015 12:43).

Απολύτως ανεξέλεγκτη η κατάσταση με ευθύνη της αποδεικνυόμενης άχρηστης κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Μήπως μπορούν να κάνουν κάτι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, δανειστές μας και παιδονόμοι και να σταματήσει η προκλητική αλλοίωση της σύνθεσης του Ελληνικού πληθυσμού;

Το μοναδικό αυτό φαινόμενο, να είναι  η Ελλάδα η μόνη χώρα στον πλανήτη που δέχεται απεριόριστο αριθμό λαθρομεταναστών και λίγων προσφύγων πρέπει να λάβει τέλος. Άμεσα. Τώρα.

Ο Θεός ας βάλει πλέον το χέρι του, γιατί οι εδώ αρμόδιοι είναι  ανίκανοι, ακατάλληλοι και ίσως εκτελούν κάποιο σκοτεινό σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου