Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Πάνε τα τυχερά αιώνων …

Σκληρή αντίδραση Ιεράς Συνόδου κατά κυβέρνησης και δήμων
Πυρ ομαδόν κατά της κυβέρνησης για το θέμα της καύσης νεκρών και σε όσους δήμους την υιοθετούν άνοιξε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος. 
  
Μάλιστα αναφέρει προς τους πολίτες ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια των ιερέων να τελέσουν εξόδιο ακολουθία στην περίπτωση που ο πολίτης επιλέξει την καύση … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 15 Ιανουαρίου 2016).

Και ποιος είπε - κατά την Ιερά Σύνοδο – ότι οι Έλληνες είναι  ελεύθεροι πολίτες να αποφασίζουν έστω και για το πτώμα τους.

Μόνον ο τοπικός παππάς ξέρει και μόνον αυτός θα αποφασίζει. Αυτό βέβαια συνεπάγεται και μία αφορολόγητη (κοινώς μαύρη) κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς υπέρ αναπαύσεως του μακαρίτη και έτσι μεσολαβούν προς τον Κύριο για να πάει ο τεθνεώς εν τόπω χλοερό.

Εκεί είναι το πρόβλημα και αν δεν βρεθεί λύση αναπλήρωσης, έγκριση κατασκευής των αποτεφρωτηρίων δεν δίδεται. Να το καταλάβετε κάφροι.

Η λύση είναι  να ΄γίνει ότι έγινε και με τα ΚΤΕΟ. Απλά και κατανοητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου