Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Αλ. Τσίπρας: Πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους με τις προσπάθειές μας κατά της φοροδιαφυγής …

Μήνυμα αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής έστειλαν με τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας, Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόργιανς.
 
Χαρακτήρισε σημαντικές τις πληροφορίες που η χώρα μας έλαβε και τόνισε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα έχει πληροφορίες και λίστες, αλλά είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα έχει πληροφορίες για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και τις αξιοποιεί. Μετά τη λίστα Λαγκάρντ έχουμε τη λίστα Μπόργιανς. Είστε διάσημος στην Ελλάδα» ανέφερε ο πρωθυπουργός στον υπουργό Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:14:42, Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 14:18).

Ωραία όλα αυτά και μακάρι όσα λέει ο κ. πρωθυπουργός να γίνουν στο προσεχές μέλλον πραγματικότητα. Εμείς με βάση τη μέχρι σήμερα εμπειρία, αμφιβάλλουμε.

Για αυτό επανερχόμαστε στην πρότασή μας που είχαμε κάνει το 2010 (βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2010/05/blog-post_04.html ), απευθυνόμενοι στους κκ. Μέρκελ και Σαρκοζί, αλλά κανείς δεν μας άκουσε, αν και απευθυνθήκαμε και στις πρεσβείες, και την ΕΕΕ και στα γραφεία των Μέρκελ, Σαρκοζί.

Ίσως τώρα που έχουμε και νέα παλούκια στο κώλο μας να επανεξετάσουν τις προτάσεις μας οι εκπληκτικοί συνεργάτες του άφθαστου πρωθυπουργού μας και μεγάλου διώκτη των παρανομούντων και μπει μια τάξη στο ξέφραγο αμπέλι που λέγεται Ελλάς.

Αλλά μάλλον ματαιοπονούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου