Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Νονοί των παρανομιών Κορουμπλής, Τσιρώνης και βουλευτές ...

Κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών στην παραλία Λούτσας
Οι μπουλντόζες και τα συνεργεία έπιασαν δουλειά απελευθερώνοντας τον δημόσιο χώρο που είχε καταληφθεί παρανόμως. 
Σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στην παραλία της Λούτσας, ήταν μόνο ένα μικρό βήμα βελτίωσης. Ομως, με δεδομένο ότι τα «βήματα» αυτά σπανίζουν, η κατεδάφιση ενός beach bar, εξεδρών, στεγάστρων και άλλων παράνομων κατασκευών από συνεργεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής είναι σίγουρα αξιέπαινη. Το πρόβλημα στην περιοχή είναι τεράστιο και μάλιστα το καλοκαίρι ο δήμαρχος έφθασε μέχρι τον εισαγγελέα ζητώντας την παρέμβασή του, καθώς είχαν καταληφθεί παρανόμως από παραλιακά μαγαζιά περίπου 6.000 τετραγωνικά μέτρα στον αιγιαλό και 735 τ.μ. κοινόχρηστων χώρων … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 11:22, 1η Ιανουαρίου 2016).

Να θυμίσουμε στους κκ. αρμοδίους ότι αυτή είναι η πολλοστή φορά που κατεδαφίζονται παράνομες κατασκευές στην παραλία – κέντρο – της Αρτέμιδος;

Αυτό που λέμε στην επικεφαλίδα δεν είναι  υπερβολή ή ψέματα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και θα συμφωνήσετε μαζί μας.

Όλες, μα όλες οι παρανομίες οφείλονται στη διαπλοκή πολιτικών και μεγάλων ή μικρών οικονομικών συμφερόντων.

Το δράμα είναι ότι η πολύφερνος δικαιοσύνη κάνει ότι δεν βλέπει, δεν ακούει και είναι συνεχώς απασχολημένη με τα δικά της συμφέροντα και διαπλοκή. Δυστυχώς η λογική δεν αφήνει άλλη ερμηνεία ως πιθανή.

Περιμένουμε να δούμε πόσο σύντομα θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στο ίδιο σημείο.
Φυσικά τα ίδια που περιγράφονται στο άρθρο συμβαίνουν και στην καημένη τη Χαμοληά Μαρκοπούλου, αλλά ο Νόμος δεν φθάνει έως εδώ, λόγω των μεγάλων συμφερόντων που διαφεντεύουν την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου