Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Χύνουν το γάλα μπροστά τις κάμερες για να ικανοποιηθούν τα ταπεινά ένστικτά τους …

Εγώ ντρέπομαι για  λογαριασμό τους.
Τους βλέπω αγέρωχους, μάγκες, νταβραντισμένους, αλλά με ελάχιστο μυαλό να κάνουν μπροστά στις κάμερες της τιβί επίδειξη ικανοτήτων και ηλιθιότητας. Ποιος θα χύσει το πολύτιμο γάλα ποιο έξυπνα και ποιο αρειμανίως, ώστε να απελπιστεί ο υπουργός έκπληξη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κ. Γεώργιος Κατρούγκαλος να οπισθοχωρήσει και να φοβηθεί ο πρωθυπουργός να αλλάξει το σχέδιο νόμου κάνοντας όλες τις παραχωρήσεις που επιθυμούν οι άγριοι του κάμπου και των ορέων.

Και με τέτοιες ενέργειες πάνε περίπατο όλα τα δίκια που έχουν ως προς τις παράλογες ρύθμισες του επίδικου σχεδίου νόμου.  

Πρόκειται περί χαμηλότατου επιπέδου ενέργειες που πρωτίστως ευθύνεται το άθλιο εκπαιδευτικό σύστημα και η απαξίωση όλων των νόμων του κράτους, μια και οι εντεταλμένοι αρμόδιοι κάνουν απλά και κατανοητά, τα ίδια.

Πράγματι η κρίση δεν έχει μόνον οικονομικές διατάσεις. Πως μπορεί άλλωστε να είναι σε μια χώρα που οι πολίτες χύνουν γάλα στο δρόμο και ίσως σφάξουν και αρνιά και κατσίκια – όπως έκαναν σε άλλες περιστάσεις - σε λίγο, μια και είδαμε να περιφέρουν και ζωντανά στα μπλόκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου