Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΥΠOIK: Υποχρεωτική επί πενταετία η φύλαξη των αποδείξεων …

Οι φορολογούμενοι πρέπει να διακρατούν τα δικαιολογητικά και τις αποδείξεις των φορολογικών δηλώσεων των ετών από το 2010 ως και το 2015
,
καθώς αυτό προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, διευκρινίζει με σχετική ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών. Η νομοθεσία -από το 1994- προβλέπει 5ετή υποχρέωση για τους φορολογούμενους να κρατούν τις αποδείξεις δαπανών και άλλα δικαιολογητικά προκειμένου να τα επιδείξουν σε περίπτωση φορολογικού ελέγχου, σημειώνει το υπουργείο … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 19:48, 8 Ιανουαρίου 2016).

Ανίκανοι ηγέτες. Άθλιοι νόμοι κατασκευασμένοι για τη διαπλοκή.

Ο αγοραστής δεν έχει καμιά υποχρέωση να ζητά απόδειξη αν δεν θέλει και δεν έχει υποχρέωση να τη διατηρεί, αν δεν θέλει.

Υποχρέωση να καταγράφουν τις δοσοληψίες τους έχουν όλοι οι επαγγελματίες.

Και άρα ‘έπρεπε οι ανίκανοι ηγέτες να συνδέσουν τις ταμειακές μηχανές των επαγγελματιών από το 2011 που ψηφίστηκε ο σχετικός νόμος και όχι να τον παραβαίνουν προκλητικά και ασύστολα.

Αντί της εφαρμογής του νόμου ο θαυμάσιος και εκλεκτός των κ..κάναλων κ. Αλεξιάδης μας, εκβιάζει και αυτός με τη σειρά του τους πολίτες, για μια ακόμα φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου