Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Ερώτημα 163ο … για τους παραλόγους απεργούς που καταστρέφουν τους άλλους για να επωφεληθούν οι ίδιοι …

Γιατί ποτέ στην Ελλάδα οι απεργοί που διαπιστώνουν το αδιέξοδο των απεργιών τους, λένε πάντοτε ότι αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις και ότι θα επανέλθουν όταν … και όταν, χωρίς ποτέ να παραδέχονται ότι έκαναν λάθος, ή ότι υπέστησαν ήττα ή ότι δεν έπεισαν για το δίκαιο των αιτημάτων τους ή ότι τα αιτήματά τους ήταν παράλογα ή δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα ή ότι έστρεψαν όλους τους πολίτες εναντίον τους με άκαιρες και μαξιμαλιστικές απαιτήσεις και καταστροφή της οικονομικής ζωής των άλλων πολιτών κλπ., κλπ.

Η «κουλτούρα» των εύκολων απεργιών για ψύλλου πήδημα, των καταλήψεων», του κλεισίματος των δρόμων και άλλων φαιδρών επαναστατικών λογικών συνήθως ευνοημένων και συντεχνιών πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, άμεσα.
Δημοσίευση σχολίου