Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Προς το Υπ. Οικονομικών και τις Τράπεζες …

Υπάρχει ανάγκη δημιουργίας τραπεζικών λογαριασμών, μέσω των οποίων θα γίνεται η διαχείριση πολυκατοικίας.

Οι λογαριασμοί αυτοί θα πρέπει να εκδίδονται στο όνομα της πολυκατοικίας ((π.χ ως εξής: Πολυκατοικία, Κολοκοτρώνη 35, 155 23 Χαλάνδρι, Δ.Ο.Υ  Χαλανδρίου, …). Δεν θα υπάρχει όνομα πολίτη συνδεδεμένο με το λογαριασμό.

Στο λογαριασμό αυτό θα κατατίθενται τα χρήματα από εισπράξεις κοινοχρήστων,  αποθεματικών για δαπάνες συντήρησης και από αυτούς θα πληρώνονται όλοι οι λογαριασμοί, μέσω χρεωστικής κάρτας και μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών. Τη κάρτα θα έχει στα χέρια του ο διαχειριστής της πολυκατοικίας ή άλλο εξουσιοδοτημένο από την Διαχειριστική Επιτροπή, πρόσωπο.

Με τον τρόπο αυτό θα είναι  δυνατή η πληρωμή δαπανών μέσω πιστωτικών καρτών και θα είναι  δυνατός ο έλεγχος δαπανών, για φορολογικούς λόγους.

Αναμένουμε να προβούν οι αρμόδιοι άμεσα στις σχετικές ρυθμίσεις, ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες που ασχολούνται εθελοντικώς με τη διαχείριση πολυκατοικιών.
Δημοσίευση σχολίου