Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Η αριστοκρατία θα συνεχίσει να διασκεδάζει με τα χρήματά μας …

Οριστική διάσωση του Μεγάρου Μουσικής
 
Η νομοθετική ρύθμιση της χρονίζουσας εκκρεμότητας της λειτουργίας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα προχωρήσει κατά πάσα πιθανότητα αύριο στη Βουλή με κατάθεση τροπολογίας στο νομοσχέδιο περί κυρώσεως πράξεων νομοθετικού περιεχομένου. Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών διασώζεται οριστικά με διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του σε βάθος χρόνου με κρατική επιχορήγηση και εξασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας. Η διασφάλιση της λειτουργίας του οργανισμού προκύπτει από την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης τριετούς διάρκειας με ισοσκελισμένη χρήση ούτως ώστε να αποκλείεται η πιθανότητα ελλειμμάτων … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, 10.02.2016 : 09:15).

Έχουμε ασχοληθεί με το θέμα και στο παρελθόν – βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2014/01/blog-post_11.html , http://simpleandclear.blogspot.gr/2013/07/blog-post_9336.html  - αλλά η κυβέρνηση τελικά τους έκανε το χατίρι, αν και γίνεται αντιληπτό ότι η άλλη λύση είναι το κλείσιμο του Μεγάρου, η λεηλασία και η προσθήκη ενός ακόμα αποτυχημένου θεσμού στο Πάνθεον της κατεστραμμένης και ερειπωμένης Ελλάδας της κρίσης και των άθλιων πολιτικών νάνων. Φυσικά η προσπάθεια εκχώρησης ή πώλησης σε ιδιώτες ή φορείς ούτε καν συζητήθηκε.

Ελάχιστος σεβασμός στα χρήματα των πολιτών που υποφέρουν από τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές των εξ υφαρπαγής της ψήφου των πολιτών κυβερνήσεως, είναι  να μετονομάσει τη κεντρική αίθουσα του Μεγάρου από Χρ. Λάμπράκη - ναι αυτού του διαπλεκόμενου υπόγειου εντολέα των πολιτικών εντολοδόχων και ανθρώπου που έφαγε δισεκατομμύρια δραχμών επιδοτήσεων προς το Μέγαρο -  σε αίθουσα ας πούμε ΑΠΟΛΛΩΝ.

Θα το κάνουν; Ή θα συνεχίσουν και οι καπιταλιστές κομμουνιστές που μας κυβερνούν τις ίδιες τακτικές με όλους του π[προηγούμενους;

Δεκτός ο αντίλογος.
Δημοσίευση σχολίου