Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Δ. Μάρδας: Οι αγροτικές κινητοποιήσεις προκαλούν ζημιά στην οικονομία …

Στην οικονομική ζημία που επιφέρουν οι αγροτικές κινητοποιήσεις εστίασε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, καθώς μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, έκανε παραλληλισμό με τα αγροτικά μπλόκα του 1997.
Όπως υπενθύμισε, οι τότε κινητοποιήσεις είχαν προκαλέσει ζημιά 13 δισ. δραχμών, καθώς οι ελληνικές εξαγωγές είχαν συρρικνωθεί κατά 100 εκατ. Δολάρια … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:09:47, Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 09:43.
Έξοχα.

Του κ. Μάρδα του πήρε περισσότερο από 20 ημέρες για να κατανοήσει την πραγματικότητα.

Άραγε οι άλλοι έχουν αντιληφθεί κάτι σχετικό ή ακόμα πίνουν τον καφέ τους αμέριμνοι; Προφανώς συμπεριλαμβανομένου του θαυμάσιου πρωθυπουργού μας κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ετοιμάζεται για το επόμενο ταξίδι στα σαλόνια της Ευρώπης.
Δημοσίευση σχολίου