Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Τα τροχαία εγκλήματα εις βάρος Ελλήνων από Έλληνες …

Χθες είδαμε στο κανάλι του Βουλής (Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016) την συγκλονιστική παρουσίαση του κ. Μαρκουίζου, γνωστού ανά την Ελλάδα ως Ιαβέρη, των εγκλημάτων που συντελούνται στους δρόμους της Ελλάδος από τους Έλληνες, εδώ και δεκαετίες.

Και οι κκ. βουλευτές άκουγαν αμίλητοι, άφωνοι και προφανώς αδιάφοροι για μια ακόμα φορά για όλα τα τόσο αποκρουστικά συμβαίνουν στην επικράτεια.

Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι τίποτε δεν θα γίνει από όλα αυτά τα απλά και κατανοητά που παρουσίασε γλαφυρότατα ο κ. Μαρκουίζος. Άλλωστε τα λέει και αυτός και άλλοι για πολλά χρόνια αλλά οι αρμόδιοι απλώς δεν δουλεύουν και παρόλα αυτά αμείβονται.

Η Ελλάδα θα συνεχίσει να σκοτώνει τα παιδιά της στους δρόμους λόγω εγκληματικών συμπροφορών τεράστιου αριθμού αμόρφωτων, ανικάνων, ακατάλληλων και παράφρονων.

ΥΓ1: Το Ημερολόγιο υπάρχουν πολλές αναρτήσεις σχετικά με τη συμπροφορά της ελληνικής αστυνομίας και του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη και εκκλήσεις να προστατεύσουν τη λογική και τους νέους κυρίως, της Ελλάδος. Αλλά γιατί να δουλέψουν και να προσπαθήσουν για κάτι όταν όλοι είναι μόνιμοι και ο μισθός πέφτει βρέξει χιονίσει; Προφανώς στον εγκέφαλό τους επικρατεί η λογική ότι αυτοί εξαιρούνται με μαγικό τρόπο από τα τροχαία.

ΥΓ2: Προσπαθήσαμε να βρούμε το βίντεο. Αλλά δυστυχώς το κανάλι του Βουλής κάνει ότι θέλει και δεν δουλεύει εύκολα και αποτελεσματικά. Δείτε όμως αν θέλετε το https://www.youtube.com/watch?v=Ivm6SB5D7ZM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου