Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Σώστε τους φοροφυγάδες συντρόφους …

Από φθινόπωρο το περιουσιολόγιο

Για το φθινόπωρο, όπως όλα δείχνουν, παραπέμπεται η εφαρμογή του περιουσιολογίου, ενώ δεν αποκλείεται να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο και να τεθεί σε λειτουργία από το 2017.
Η καθυστέρηση στην κατάθεση των σχετικών διατάξεων αλλά και το πεπερασμένο ηλεκτρονικό σύστημα taxis καθιστούν αδύνατη τη δημιουργία του περιουσιολογίου, στο οποίο θα συμπεριληφθούν όλα τα περιουσιακά στοιχεία των φορολογούμενων. Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι μέχρι την εφαρμογή του μένουν να ξεκαθαριστούν πολλά, όπως, για παράδειγμα, η βασική ανησυχία των πολιτών που σχετίζεται με το αν τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για την επιβολή νέων φόρων, με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και με την αξιοπιστία του συστήματος taxis. Σε πρώτη φάση το περιουσιολόγιο θα περιλαμβάνει τις τραπεζικές καταθέσεις, τα ακίνητα και τις δαπάνες πολυτελείας και σε δεύτερη φάση θα ενταχθούν έργα τέχνης και κοσμήματα …. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, .
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 11:29).

Για μια ακόμα φορά χτυπούν οι εξαιρετικοί καπιταλιστές κομμουνιστές σύντροφοι αρμόδιοι για  την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Βάστα Ρόμελ, φωνάζαν οι μαυραγορίτες στη Κατοχή.

Βάστα Αλέξη. φωνάζουν τώρα όλοι οι παράνομοι και οι κλέφτες.

Και προφανώς υπάρχει ανταπόκριση και ευμενής μεταχείριση.


Το διαλυμένο κράτος αδυνατεί να κάνει το παραμικρό και παρατείνεται η διαπλοκή, η ρεμούλα,, η κλεψιά, ο αναχρονισμός, έλλειψη στοιχειώδους δικαιοσύνης και προβάλλονται για ακόμα μια φορα οι πολύ περιορισμένες τεχνικές δυνατότητες του ακριβοπληρωμένου και υπολειτουργούντος μονίμως πληροφοριακού συστήματος.

Γαϊδούρια και υποζύγια πληρώνετε, όσο σας υποχρεώνουμε να πληρώσετε και μη ρωτάτε. ‘Έτσι γουστάρουμε, το σύνθημα της κυβέρνησής μας.

Δημοσίευση σχολίου