Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο Νίκος Θεοχαράκης πρόεδρος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών …

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΜΜΑ, πρόεδρος του οποίου προτείνεται να είναι ο κ. Νίκος Θεοχαράκης, αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναλαμβάνει δύσκολο αλλά ζωογόνο έργο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και αθλητισμού.

Ο κ. Θεοχαράκης, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, είναι αναπληρωτής Καθηγητής πολιτικής οικονομίας και ιστορίας της οικονομικής σκέψης στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, . Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 14:21).

Καθηγητές, κομματάνθρωποι ειδικών καθηκόντων!

Κάποτε αυτός ο κύριος, αν δεν κάνουμε λάθος, ήταν στην ημερήσια διάταξη, πίσω και δίπλα στον ανεπανάληπτο Βαρουφάκη και διαπραγματεύονταν τη τύχη της Ελλάδος. Με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα,

Η εκ νέου επιβράβευσή του αναπτερώνει τις ελπίδες μας ότι η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει και πάλι. Πάλι με χρόνια, με καιρούς.

Φανταζόμαστε ότι μια από τις πρώτες κινήσεις του θα είναι τα μειωμένα εισιτήρια για λαθρομετανάστες.

ΥΓ: Για ακόμα μια φορά: Πλήρης και αποκλειστική απασχόληση των μελών ΔΕΠ των ΑΕΙ. Έχει παραγίνει η εξασφάλιση προνομίων των πανεπιστημιακών σε κυβερνητικά πόστα χωρίς ευθύνες και αξιολόγηση και εις βάρος της εκπαίδευσης των Ελληνοπαίδων. Δείτε αν θέλετε δύο από τις πολλές αναφορές μας στο  http://simpleandclear.blogspot.gr/2011/05/blog-post_02.html και   http://simpleandclear.blogspot.gr/2015/09/blog-post_28.html
Δημοσίευση σχολίου