Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Θαύμα, Θαύμα! Ξύπνησε επί τέλους η κα Γκουτζαμάνη και έδωσε εντολές στους κοιμώμενους εισαγγελείς και την αστυνομία …

Παρέμβαση Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για να ανοίξουν τα αγροτικά μπλόκα
Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τα μπλόκα των αγροτών και τον αποκλεισμό των εθνικών και περιφερειακών δρόμων σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι με έγγραφη παραγγελία που απέστειλε σε όλους τους εισαγγελείς εφετών της χώρας.

Σύμφωνα με την παραγγελία της Εισαγγελέως του ανωτάτου δικαστηρίου, οι εισαγγελείς εφετών σε όλη την επικράτεια παραγγέλλονται να ασκήσουν ποινικές διώξεις για παρακώλυση συγκοινωνιών και με τη συνδρομή των κατά τόπους αστυνομικών δυνάμεων να ανοίξουν τους δρόμους.

Η κυρία Κουτζαμάνη σημειώνει στο έγγραφό της πως ο αποκλεισμός των δρόμων και άλλων εξόδων η εισόδων της χώρας είναι ενέργεια παράνομη και συνιστά έκνομη πράξη που προβλέπεται από τον ποινικό κώδικα και τιμωρείται ( αδίκημα παρακώλυση συγκοινωνιών) … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,
ΕΛΛΑΔΑ 16:37, 24 Φεβρουαρίου 2016).

Πρόκειται ασφαλώς περί θαύματος. Και πρέπει όλοι οι Έλληνες να ξενυχτήσουμε ευχαριστώντας τον Κύριο για το μοναδικό θαύμα του, να ξυπνήσει επί τέλους η εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου κα Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, να διαβάσει προφανώς εφημερίδες και να δει και τιβί και αυτή με τη σειρά της να ξυπνήσει τους ακόμα κοιμώμενους κκ. εισαγγελείς της επικράτειας.

Η αυτοθυσία της κας εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, η ταχύτητα εκτέλεσης των καθηκόντων της και η αποφασιστικότητά της εκπλήσσουν το Πανελλήνιον και όλους τους λαούς της Ευρώπης και του Πλανήτη.

Χάρις σε τέτοιες πράξεις αυτοθυσίας και αυστηρής τήρησης των επιταγών του Νόμου και του Συντάγματος πρέπει να επαινούνται με στεντόρεια φωνή.

Ωσαννά.

ΥΓ: Ας ελπίσουμε ότι η κα Εισαγγελέας δεν θα κάνει πίσω μετά τις υποδείξεις του πρωθυπουργού μας κ. Αλέξη Τσίπρα, χθες 24 Φεβρουαρίου 2016, στη Βουλή των Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου