Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Έχει και καλά το κλείσιμο των συνόρων …

Παρακολουθούμε επί μέρες τις πολλές και εν πολλοίς άχρηστες ίσως και προκλητικές δηλώσεις του εξαιρετικού πρωθυπουργού μας κ. Αλέξη Τσίπρα και μελών της κυβερνήσεώς του, σχετικά με τις προσπάθειες βορειοτέρων της Ελλάδος χωρών να ελέγξουν το λαθρομεταναστευτικό τσουνάμι.

Ασφαλώς το πρόβλημα είναι οξύτατο, εξαιρετικά δύσκολο και προκαλεί πρωτοφανείς δηλώσεις και κινήσεις χωρών και πολιτικών σε μια ίσως απέλπιδα πρωτοπάθεια να περιοριστούν οι ροές και να μη κινδυνέψει η καθημερινή ζωή των ανθρώπων που πολεμούν συνεχώς και αδιαλείπτως για καλύτερες συνθήκες ζωής και καλλίτερο μέλλον των παιδιών τους.

Όταν κάνεις είναι  κακομαθημένος και ανερμάτιστος κάνει δηλώσεις και εκτοξεύει απειλές- τις οποίες γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να υλοποιήσει – και δεν εργάζεται σκληρά να βρει λύσεις και δε διαβουλεύεται με φίλους, συνεργάτες, γείτονες και κάθε ικανότερο, αποτελεσματικότερο και όπως αποδεικνύει η ζωή, σοφότερο.

Εκείνος δημιούργησε το πρόβλημα είναι πρωταρχικά ο πόλεμος που διέλυσε μια ήσυχη και φιλειρηνική χώρα, ενώ άλλοι πόλεμοι διέλυσαν άλλες, τα προηγούμενα χρόνια.  

Τη σκυτάλη πήρε ο τούρκος σουλτάνος Ερντογκάν, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να ταπεινώσει την Ευρώπη και πρώτα από όλες τις χώρες της, την Ελλάδα. Αυτός είναι  ο κακός δαίμονας της Ευρώπης και με αυτόν πρέπει να αναμετρηθεί.   

Παρά τη συσσώρευση των λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα και στα βόρεια σύνορά της και το γεγονός ότι πρέπει να βρεθούν λύσεις, το κλείσιμο των συνόρων θα δώσει ένα εξαιρετικό και αποφασιστικό μήνυμα ότι ο κάθε ένας που αποφασίζει ότι θέλει να πάει στη χώρα της Επαγγελίας του, πληρώνοντας διακινητές και δουλεμπόρους, θα το πραγματοποιήσει μόνον αν η χώρα αυτή θέλει να τον εντάξει στον πληθυσμό της.

Προτείνουμε όλους και ιδιαίτερα όσους βιάζονται να επικρίνουν και να βγάλουν συμπεράσματα να ξανασκεφτούν τη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου