Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Ταξιδιωτική οδηγία της Ελλάδος, προς πάσα κατεύθυνση …

Τα πράγματα σκουραίνουν επικίνδυνα για  την Ελλάδα και τους Έλληνες εξαιτίας των συνεχώς αυξανόμενων ροών λαθρομεταναστών από όλο τον πλανήτη προς την Ελλάδα.

Κανείς δεν έδωσε σημασία στο γεγονός ότι, όπως έλεγαν οι παλιοί «μάθανε πως γ…, πλακώσανε και οι γύφτοι».

Έτσι η Ελλάδα μένει μόνη, ατιμασμένη, απροστάτευτη, χρεωκοπημένη και εσχάτως με κλειστούς δρόμους και εξευτελισμό των Νόμων και κάθε έννοιας νομιμότητας να αντιμετωπίσει και τα επόμενα ίσως 2 εκατομμύρια προσφυγών που διευκολύνει η εξαιρετική γείτων Τουρκία, να καταλάβουν την Ελλάδα.

Η κυβέρνησή οφείλει να εκδώσει ταξιδιωτική Οδηγία προς κάθε μελλοντικό και προτιθέμενο λαθρομετανάστη  που θα λέει ότι η χώρα πλημμύρισε, δεν έχει άλλο χώρο,, δεν έχει ούτε καν ψωμί να δώσει και όσοι έρθουν με οποιαδήποτε μέσο και οποιαδήποτε διαδικασία θα μένουν στους δρόμους, χωρίς φαγητό, φροντίδα, υγιεινή, περίθαλψη, ακόμα και δυνατότητες φόρτισης των κινητών τους.

Η Οδηγία πρέπει να δημοσιευτεί σε όλα τα έντυπα του πλανήτη, στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα, να αναρτηθεί σε όλες τις παραλίες της Ελλάδος, σε όλα τα λιμάνια, τους σταθμούς λεωφορείων και σιδηροδρόμου, στα τελωνεία και τις εισόδους και εξόδους της χώρας και να μοιράζεται σε κάθε εισερχόμενο στη χώρα.

Το πράγμα επείγει ιδιαίτερα και πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα και χωρίς καμιά καθυστέρηση.

Παρακαλούμε την κυβέρνηση να σημειώσει ότι είμαστε στη διάθεσή της να συμβάλλουμε στην επιτυχία του εγχειρήματος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου