Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Διαψεύδονται τα περί παραίτησης του Γ. Μουζάλα …

Δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για επικείμενη παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Μουζάλα διέψευσε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Τα δημοσιεύματα τα οποία βασίζονται πάνω στην φημολογία παραίτησης του Αν. Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα, τη στιγμή που ακόμη και τα κόμματα της αντιπολίτευσης συνδράμουν με όποιον τρόπο μπορούν στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος δεν βοηθούν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:13:24, Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 13:24).

Η εικόνα που έχουμε – από τις πολλές εμφανίσεις του στα ΜΜΕ -  είναι ότι ο αν. υπουργός κ. Μουζάλας είναι ένας ευγενής και ήπιος άνθρωπος και γιατρός.

Το ερώτημα είναι αν είναι κατάλληλος να διαχειριστεί το εξαιρετικά περίπλοκο πρόβλημα που του ανατέθηκε και αν είναι αποτελεσματικός.

Είμαστε της άποψης ότι το χαρτοφυλάκιο χρειάζεται έμπειρο, σκληρό, αποφασιστικό και αποτελεσματικό πρόσωπο, ικανό να λέει όχι και να προτείνει προς πάσα κατεύθυνση μέτρα που θα περιορίζουν και ίσως θα λύνουν το πρόβλημα.

Ξέρουμε ότι είναι εύκολο να κάνει κάποιος υποδείξεις, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.
Δημοσίευση σχολίου