Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Ασύστολα και προκλητικά πρωθυπουργός παραβιάζει τους Νόμους …

Μετά τη παρωδία εντολής προς τους κκ. εισαγγελείς της χώρας, που έδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Ευτέρπη Γκουτζαμάνη (βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2016/02/blog-post_25.html ), ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας είπε στη Βουλή ότι δεν πρέπει να διωχθούν οι αγρότες που παραβιάζουν τους νόμους με καταλήψεις των δρόμων και διακοπή της κυκλοφορίας επί 40 ημέρες και πλέον, διότι έχουν δίκαιο και σωστά αιτήματα.

Πρόκειται περί καινοφανών πράγματων, που αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση έχει εγκαταστήσει λαϊκή δημοκρατία και άρα «νόμος είναι το δίκαιο του αγρότη».

Αν υπήρχε ίχνος σεβασμού στο αξίωμα, τον όρκο του και το .Σύνταγμα, η θαυμασία κοιμωμένη επί 40 ημέρες κα Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, θα έπρεπε να ασκήσει δίωξη και στον κ. πρωθυπουργό για παράβαση καθήκοντος και ευτελισμό του κράτους δίκαιου – που στηρίζεται στο σεβασμό των Νόμων -  και του Συντάγματος.

Ίσως δεν τα λέμε κομψά και με δικανικούς όρους. Παρακαλούμε στην περίπτωση αυτή τους αρμοδίους να μας εξηγήσουν το σφάλμα μας και να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρωθυπουργικό αξίωμα και την κυβέρνηση.
Δημοσίευση σχολίου