Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Φθορές σε γλυπτό του Παύλου Βασιλειάδη, για τρίτη φορά …

Βάνδαλοι ολοκλήρωσαν το καταστρεπτικό τους έργο λυγίζοντας το εντυπωσιακό γλυπτό του Παύλου Βασιλειάδη, σήμα κατατεθέν στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει πλέον «πληγεί» ανεπανόρθωτα.Είναι η τρίτη φορά, μέσα σε έναν χρόνο, που το γλυπτό «Φεγγάρι στην Ακτή» δέχεται άγρια επίθεση. Πριν από έναν χρόνο άγνωστοι πριόνισαν τη βάση του και τον περασμένο Σεπτέμβριο λύγισαν τον κορμό του, ενώ τώρα το έχουν γείρει και είναι έτοιμο να πέσει στον Θερμαϊκό κόλπο.
Ψυχίατρος, ζωγράφος, γλύπτης, ένας καλλιτέχνης με πολύπλευρο ταλέντο, ο Παύλος Βασιλειάδης φιλοτέχνησε το «Φεγγάρι στην Ακτή», από ανοξείδωτο μέταλλο, επιζωγραφισμένο με χρώμιο, ύψους 3,8 μέτρων, το 1997, όταν η Θεσσαλονίκη ήταν Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. (NAYTEMPORIKH, Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 17:43).

Δεν μπορεί ο άθλιος όπως αποδεικνύεται και άφαντος υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να ανέχεται τον εκβαρβαρισμό και το καθημερινό βανδαλισμό κάθε δημόσιου χώρου και μην κάνει τίποτε εναντίον της βρωμερής λαίλαπας.

Ντροπή.

Αλλά και όλοι οι πολίτες πρέπει να βρούμε τρόπους να αντιδράσουμε στη καταστροφή και την υποβάθμιση και να συμβάλλομε στη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των αλητών.
Δημοσίευση σχολίου