Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Αυθαιρεσία στην αυθαιρεσία …

Βούλγαροι οδηγοί έσπασαν το αγροτικό μπλόκο στον ΠρομαχώναΈνταση επικράτησε στις 2.30 τα ξημερώματα στο τελωνείο του Προμαχώνα, όταν Βούλγαροι οδηγοί φορτηγών που παρέμεναν αποκλεισμένη στην περιοχή λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων, πέρασαν το μπλόκο των αγροτών και παραβιάζοντας τις μπάρες εισήλθαν στο βουλγαρικό έδαφος. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τέσσερις οδηγο, αναπτύσσοντας ταχύτητα, «γκρέμισαν» τις μπάρες του τελωνείου και πέρασαν στη γειτονική χώρα, όπου όμως ακινητοποιήθηκαν από τις βουλγαρικές αρχές. Ένας άλλος οδηγός δεν πρόλαβε να περάσει στο γειτονικό έδαφος και συνελήφθη από Έλληνες αστυνομικούς .. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:10:21 Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016 10:17).

Λογικά θα δούμε και άλλες αυθαιρεσίες.

Μας κάνει εντύπωση ότι οι Έλληνες αστυνομικοί συνέλαβαν του Βουλγάρους οδηγούς, αλλά τους Έλληνες που παρανόμως κλείνουν το Τελωνείο τους υποστηρίζουν προφανώς και μάλλον τους ενθαρρύνουν.

Παράνομοι όλου του κόσμου ενωθείτε.
Δημοσίευση σχολίου