Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Δε μας τα λέει καλά ο ΓΓ του ΝΑΤΟ κ. Γενς Στόλτενμπεργκ

Στόλτενμπεργκ: Καθήκον του NATO δεν είναι να αναγκάζει πλεούμενα να γυρίζουν πίσω

 

Τις λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρηση στο Αιγαίο με στόχο να μειωθεί η εισροή προσφύγων και μεταναστών στην Ευρώπη από τη Μέση Ανατολή, αποσαφήνισαν τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ, όπως αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας της Συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, σε ανακοίνωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα.

«Θα συμμετάσχουμε στις διεθνείς προσπάθειες για να αποκόψουμε τις γραμμές παράνομης διακίνησης και παράνομης μετανάστευσης στο Αιγαίο», τονίζεται στην ανακοίνωση, στην οποία διευκρινίζεται ότι «καθήκον του NATO δεν είναι να αναγκάζει πλεούμενα να γυρίζουν πίσω».

Όπως σημειώνει επίσης, το NATO θα εντείνει την επιτήρηση των συνόρων Τουρκίας-Συρίας για να βοηθήσει την Άγκυρα στη διαχείριση της κρίσης των προσφύγων. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ UPD:10:00, Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016 09:13).

Δε μας τα λέει καλά ο κ. Γένς.

Ξαναγράψαμε χθες – βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2016/02/blog-post_63.html -  για τις απόψεις του κ. Γένς και τις προθέσεις του ΝΑΤΟ.

Αν πράγματι το ΝΑΤΟ θέλει και δέχεται «να αποκόψει τις γραμμές παράνομης διακίνησης και παράνομης μετανάστευσής στο Αιγαίο» γιατί δεν αναπτύσσει επίγειες δυνάμεις στις ακτές της Τουρκίας και να συλλαμβάνει του δουλεμπόρους, αφού δεν μπορεί και δεν θέλει να τους εξουδετερώσει η αγαπητή μας Τουρκία;

Έτσι και οι λαθρομετανάστες δεν θα πνίγονται και δεν θα ξοδεύει το ΝΑΤΟ τεράστιες ποιότητες καυσίμων και ποσά για τη μισθοδοσία των πληρωμάτων των σκαφών, χωρίς λόγο όπως θα ΄δουμε τις επόμενες ημέρες, εβδομάδες και ίσως μήνες. Και δεν μιλάμε για αποτελεσματικότητα, μια και αυτές οι λέξεις φαίνεται να μη απασχολούν τον κ. Γένς και τους Ευρωπαίους ηγέτες.
Δημοσίευση σχολίου