Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

«Καταυλισμός» μεταναστών όλη η χώρα …


Πρόσφυγες και μετανάστες, στο μπλόκο των αγροτών στα Τέμπη, διαμαρτύρονται ζητώντας να ανοίξουν τα σύνορα, ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι προς την Κεντρική Ευρώπη. Κατά μήκος της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης βρίσκονται «εγκλωβισμένοι» 5.000 πρόσφυγες, καθώς η αστυνομία προσπαθεί να καθυστερήσει την άφιξή τους στην Ειδομένη.
× «Είχαμε υπολογίσει ότι θα εγκλωβίζονταν έως 50.000 στην Ελλάδα. Αυτόν τον αριθμό θα καταφέρναμε να τον διαχειριστούμε με τις δομές που υπάρχουν. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε καμία πρόβλεψη για το τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες, απλώς αναζητάμε χώρους φιλοξενίας παντού», εξηγεί στέλεχος του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, περιγράφοντας όσα συμβαίνουν από την αρχή της εβδομάδας, όταν πρακτικά τα σύνορα στην Ειδομένη έκλεισαν για την πλειονότητα των προσφύγων που βρίσκονται στη χώρα μας. Προχθές πέρασαν στα Σκόπια 400 άτομα, ενώ το τελευταίο εικοσιτετράωρο, από χθες τα ξημερώματα έως και το μεσημέρι, οπότε τα σύνορα έκλεισαν και πάλι, οι πρόσφυγες που έφυγαν από την Ειδομένη δεν ήταν περισσότεροι από 250.

Χθες έφθασαν από τα νησιά στο λιμάνι του Πειραιά 1.705 άτομα, τα οποία αναζητούν τρόπο να κατευθυνθούν άμεσα προς τα σύνορα. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με στοιχεία της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, τη Δευτέρα στα ελληνικά νησιά έφτασαν 2.545, την Τρίτη 3.474, ενώ
ανάλογος εκτιμάται ότι ήταν ο αριθμός των αφιχθέντων και χθες … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 08:25, 25 Φεβρουαρίου 2016).

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο εκπληκτικών ικανοτήτων πρωθυπουργός μας κ. Αλέξης Τσίπρας μπορεί να είναι υπερήφανοι για τα επιτεύγματά τους.

Είναι σαφές ότι όλοι αυτοί οι κύριοι συνωστίζονται στις συσκέψεις προσπαθώντας να μην κάνουν τίποτε και να αφήνουν τα πράγματα στα χέρια του Πανδαμάτωρος Χρόνου. Έτσι όμως τα πράγματα εξελίσσονται ουσιαστικά όπως τα έχει σχεδιάσει και τα θέλει η Τουρκία.

Πριν η Ελλάδα γονατίσει απολύτως και απευθυνθεί πρωτίστως στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και στις ΗΠΑ για να βρουν λύση για τη ανθρωπιστική και την πλήρη οικονομική καταστροφή της, πρέπει να κηρυχθεί η Χώρα άμεσα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να αναλάβει ο Ελληνικός Στρατός τη διαχείριση όχι μόνο του λαθροματανστευτικού προβλήματος, αλλά της Χώρας ολόκληρης.

Άλλωστε αυτά θα γίνουν στα πλαίσια της Πολιτικής Προστασίας, όπως προβλέπουν οι Νόμοι. Τους οποίους ελπίζουμε ότι γνωρίζουν οι σημερινοί αρμόδιοι.

Δημοσίευση σχολίου