Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Καήκαμε αν η αξιολόγηση πάει να ολοκληρωθεί Μάιο-Ιούνιο …

Τσακαλώτος: Να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση
Με τη φράση «Καήκαμε αν η αξιολόγηση πάει να ολοκληρωθεί Μάιο-Ιούνιο», ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος

,

με παρέμβασή του χθες στη Βουλή, κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση επιθυμεί και επιδιώκει το ταχύτερο να κλείσουν επιτυχώς οι υπό εξέλιξη συζητήσεις με τους εταίρους. Η επίτευξη του στόχου αυτού έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς, εκτός από τον χρονικό περιορισμό, υπάρχουν και επί της ουσίας εμπόδια: χαρακτηριστικό είναι πως ο κ. Τσακαλώτος παραδέχθηκε πως «υπάρχουν διαφωνίες», για να συμπληρώσει: «Δεν σας κρύβω ότι υπάρχουν αγκάθια στις συζητήσεις» … ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 9 Φεβρουαρίου 2016).

Θαυμάσια. Αλλά σε ποιον απευθύνεται;

Το καραβάνι προχωράει άγνωστα νερά – ναι νερά – και φυσικά οι ευθύνες αναζητούνται από τα κυβερνητικά στελέχη στους ηλίθιους νομοταγείς πολίτες, μια και οι άλλοι καλώς κάνουν και ξεπατώνουν τη χώρα από άκρου εις άκρον.

Ο θαυμάσιος υπουργός κ. ΄Ευκλείδης Τσακαλώτος μάλλον θα πρέπει να δουλέψει σοβαρά και σκληρά προσπαθώντας να επιλύσει τα προβλήματα  και όχι να πίνει καφέ - γιατί εκεί προφανώς τη βρίσκει και είναι  του επιπέδου του – στο πολυτελές Χίλτον.
Δημοσίευση σχολίου