Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Τελικά ποιος κυβερνά αυτή τη χώρα …

Φαίνεται ότι η χώρα δεν έχει κυβέρνηση. Δεν έχει δημόσια τάξη. Δεν έχει Δικαιοσύνη. Τελικά δεν έχει τίποτε!

Νέα τάξη πραγμάτων ανατέλλει με τα τρακτέρ στη πρωτοπορία και τους οδηγούς τους να κάνουν ότι κατεβάσει η γκλάβα τους. Και πρωτίστως να εξουθενώσουν του άλλους πολίτες.

Κακώς το Κουαρτέτο διαπραγματεύεται στο Χίλτον με τους θαυμάσιους οικονομολόγους κκ. Τσακαλώτο και Σταθάκη.

Πρέπει επειγόντως να κλείσουμε ραντεβού στους Θεσμούς με τους ηρωικούς αγρότες ή στα Τέμπη ή στη Νίκαια Λάρισας ή στον ηρωικό Προμαχώνα, προκειμένου να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο. Και απορώ πως οι Ευρωπαίοι δεν το κατάλαβαν ακόμα.

Ίσως οι αγρότες να επιθυμούν κατευθείαν συνομιλίες με τους κκ. Μέρκελ και Ολάντ για να βρεθεί λύση.

Αλλιώς μας βλέπω όλους τους Έλληνες μετανάστες στη ΦΥΡΟΜ και στη Βουλγαρία, ίσως και στην Τουρκία σε πρώτη φάση και αργότερα – μόλις καλυτερεύσει ο καιρός - και βορειότερα.

Τι λέτε, αγαπητοί μου συν-πρόσφυγες στην Ελλάδα, Έλληνες; Πρέπει να ετοιμάζουμε τα δισάκια μας;
Δημοσίευση σχολίου