Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Πάνω από όλα η Ελλάδα είναι οι εξέχοντες άνθρωποί της …

Γιώργος Λογοθέτης: Πάνω απ’ όλα η Ελλάδα είναι τα σύνορα της Δύσης
Διαβάσαμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον τη συνέντευξη του του ελληνικής καταγωγής κ. Γιώργου Λογοθέτη, πρόεδρου και διευθύνοντος σύμβουλου της παγκόσμιας εταιρείας Libra Group, στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ «Κ», 14.02.2016 ).
Νοιώθουμε υπερήφανοι που υπάρχουν Έλληνες σαν τον κ. Λογοθέτη.

Δραστήριοι, καινοτόμοι, αποτελεσματικοί, πατριώτες κοινωνικοί, αλτρουιστές και άλλα πολλά.

Ευχόμαστε επιτυχίες, μακροημέρευση και καταλυτική συμβολή στη διαμόρφωση ενός καλλίτερου μέλλοντος για την Ελλάδα και των παιδιά της.
Δημοσίευση σχολίου