Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Ερώτημα 164ο … για τις πινακίδες σήμανσης κυκλοφορίας …

Γιατί τεράστιος αριθμός πινακίδων σήμανσης των κανόνων κυκλοφορίας είναι  βανδαλισμένες, ενώ κανένας αρμόδιος δεν κάνει τίποτε για να σταματήσει τη θλιβερή και επικίνδυνη εικόνα; Η κατάσταση έχει εξελιχθεί σε χρόνια, ενώ οι πινακίδες γράφουν στην πίσω πλευρά τους «πάσα ζημία εις τα πινακίδας τιμωρείται. Φυλάκισης έως 2 ετών».

Παντού παραβίαση των Νόμων χωρίς συνέπειες και είσπραξη αμοιβών από άχρηστους και τεμπέληδες υπαλλήλους, χωρίς αντικείμενο εργασίας. Είχαμε ξαναγράψει το 2014 – βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2014/02/2.html , αλλά οι αρμόδιοι ακόμα κοιμούνται. Και φυσικά οι ευθύνες τους δεν παραγράφονται.
Δημοσίευση σχολίου