Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Ερώτημα 167ο … για τις πατημένες τσίχλες …

Γιατί δεν αντιμετωπίζεται με αποτελεσματικότητα η ρύπανση από τσίχλες που έχει γίνει μάστιγα για τις πόλεις και προκαλεί άσχημα συναισθήματα σε επισκέπτες και διερχόμενους ακόμα και σε σημαντικούς και προστατευόμενους χώρους;

Από το 2008 κάναμε την πρόταση – βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2008/02/blog-post_6287.html -  για να αντιμετωπιστεί το θλιβερό θέαμα και η ρύπανση που προκαλούν οι πεταμένες τσίχλες από  τους απρόσεκτους και αδιάφορους πολίτες όλου λάχει.

Απευθυνθήκαμε σε δημάρχους και προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τις εταιρείες τσιχλών, αλλά όλοι αδιαφόρησαν και τελικά δεν έγινε τίποτε. Η ρύπανση εξακολουθεί και   βασιλεύει και η βρώμα κυριεύει, ακόμα και σημαντικούς χώρους.


Δημοσίευση σχολίου