Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Ερώτημα 169ο … για τους Έλληνες επαγγελματίες …

Σε ποιο βαθμό άραγε οι Έλληνες επαγγελματίες ακολουθούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα στην άσκηση των καθηκόντων τους;

Έχουμε πολλά ερωτήματα σχετικά με τις συμπεριφορές ιατρών, αστυνομικών, υπηρεσιών προστασίας περιβάλλοντος, φαρμακοποιών, εκπαιδευτικών, γεωργών, εστιατόρων, ξενοδόχων και ίσως για όλες τις επαγγελματικές τάξεις. Φυσικά ο βαθμός συμμόρφωσης, η αποτελεσματικότητα και η νομιμότητα ποικίλουν. Αλλά η γενική εικόνα είναι ότι εδώ είναι  Βαλκάνια και δεν εφαρμόζονται ούτε νόμοι ούτε δεοντολογία και επαφίονται όλα στην αντίληψη του καθενός περί νομιμότητας, δεοντολογίας και αίσθησης καθήκοντος.

Τα αποτελέσματα τραγικά, η ποιότητα σχεδόν λέξη άγνωστη στο ελληνικό λεξιλόγιο και οι πολίτες έρμαια κάθε αρπακόλλα, επιτήδειου, μάγκα και σκιτζή. Κοιτάξτε γύρω σας και θα συμφωνήσετε. 
Δημοσίευση σχολίου