Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Οι σκοταδιστές μετρούν με μέτρο το μπόι τους …

Στα χαρακώματα για την αξιολόγηση στα ιδιωτικά σχολεία
Συνεχίζεται ο «πόλεμος» μεταξύ ιδιοκτητών ιδιωτικών σχολείων και υπουργείου Παιδείας. 
Θέλουμε σχολεία πρότυπα όχι στρατώνες ...
Σε ανοιχτό πόλεμο βρίσκονται πλέον οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, με επίκεντρο την απόφαση του υπουργού Νίκου Φίλη να απαγορεύσει την αξιολόγηση στα ιδιωτικά σχολεία και να εγκαλέσει όσα έχουν αρχίσει σχετικές διαδικασίες … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 08.03.2016 : 12:10).

Μα είναι προφανές. Ένας σκοταδιστής Φίλης στο υπουργείο παιδείας.

Άνθρωποι χωρίς προσόντα, κομματόσκυλα, εμπάθεια για κάθε δημιουργία, μίσος κατά της αριστείας, φθόνο για τον εκσυγχρονισμό και εν τέλει χωρίς Παιδεία και πλήρεις ποταπότητας, έχουν αναλάβει ρόλους που απαιτούν ήθος, γνώσεις, και ευρύτητα πνεύματος.

Η Ελλάδα παραπαίει και αυτοί συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο.

Να δούμε αν τελικά θα επικρατήσουν και θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε λαϊκή δημοκρατία παραφρόνων «ηγετών» και μηχανισμών καταστολής, απομόνωσης και οπισθοδρόμησης.

Τα σοβιέτ τουλάχιστον είχαν να επιδείξουν και αξιόλογα επιτεύγματα. Αυτοί κανένα.
Δημοσίευση σχολίου