Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Συν Αθηνά και χείρα κίνει …

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ο θαυμάσιος πρωθυπουργός μας κ. Αλέξης Τσίπρας ο Α’, αποφάσισε να αποδεχτεί τελικά μερικές από τις προτάσεις μας που έχουμε διατυπώσει από το Σεπτέμβριο του 2015 (βλέπετε αναρτήσεις με τίτλο Μεταναστευτικό 1ο, 2ο, 3ο, 4ο κλπ.)

Διαβάζουμε από τη εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:
«,,, Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι οι διεκδικήσεις της ελληνικής πλευράς είναι:
- λειτουργία ανθρωπιστικού διαδρόμου με μεταφορά των προσφύγων αεροπορικώς, ώστε να μήν συντηρείται η "ελπίδα" της Ειδομένης, που διαμορφώνει εκεί συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης.
- να σταλεί σαφές μήνυμα σε όσους περιμένουν στα τουρκικά παράλια να μήν κατευθυνθούν προς την Ελλάδα.
- άμεση επιστροφή στην Τουρκία, με διαδικασίες
fast track όσων δεν δικαιούνται άσυλο.
- άμεση οικονομική στήριξη της Ελλάδας για αντιμετώπιση των πιεστικών αναγκών που έχουν διαμορφωθεί

….».

Ελπίζουμε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των Αθηνών, αν και εμείς πρέπει να ενεργήσουμε σοβαρά και αποφασιστικά, χωρίς να περιμένουμε τις αποφάσεις των Βρυξελλών και να χάνουμε πολύτιμο χρόνο.
Δημοσίευση σχολίου