Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Σχέδιο ΥΠΟΙΚ για «τσιπάκι» εντοπισμού των ανασφάλιστων Ι.Χ. …

Μέσω ηλεκτρονικής κάρτας θα ανιχνεύονται στο άμεσο μέλλον τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα ή εκείνα για τα οποία δεν έχουν πληρωθεί τέλη κυκλοφορίας.
Υπουργείο που ούτε το όνομά τους δεν είναι σε θέση να αλλάξει πολλά χρόνια τώρα …
Αυτό το μέτρο εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μελαχρινό, διευθυντή του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:15:38, Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 09:37).

Πάλι μας δουλεύουν. Οι άχρηστοι που δεν ξέρουν να δουλεύουν, ούτε και να βάζουν το μυαλό τους να δουλεύει.
Το άθλιο Ελληνικό κράτος γνωρίζει όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες γνωρίζουν όλα τα αυτοκίνητα που έχουν ασφαλιστεί.

Άρα είναι πολύ απλός ο εντοπισμός των αυτοκινήτων που δεν έχουν πληρώσει ασφάλιστρα. Έτσι το κράτος μπορεί να ασφαλίζει υποχρεωτικώς όλα τα αυτοκίνητα που δεν έχουν ασφαλιστεί συν ένα τσουχτερό πρόστιμο και αποστολή των στοιχείων στη εφορία για την είσπραξη των οφειλών. Το ίδιο ισχύει και για  τα τέλη κυκλοφορίας.

Όλα τα άλλα είναι απαράδεκτα, προσθέτουν φόρτο εργασίας σε όργανα και δεν είναι  αποτελεσματικά, ενώ θα κάνουν πάλι πλούσιους κάποιους επιχειρηματίες.

Αίσχος. Και κάποτε πρέπει να μάθουν αρχές και επίσημοι φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να συνεργάζονται.
Δημοσίευση σχολίου