Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Μήπως τελικά η Τουρκία τρομοκρατεί προκλητικά την Ευρώπη …

Ζήτα τα πάντα από τους Ευρωπαίους. Θέλει να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διακηρύττει ότι όλοι της χρωστούν. Δεν κάνει απολύτως τίποτε ουσιαστικό και συμπεριφέρεται σε όλους ως δυνητικός τρομοκράτης απειλώντας και αρνούμενη κάθε άλλη άποψη και διεθνή συνθήκη εκτός από τη δική της

Τα ξαναείπε ο πασάς Νταβούντογλου στις Βρυξέλλες και πάλι στους ζαλισμένους Ευρωπαίους ηγέτες στη σύνοδο της 7ης Μαρτίου.

Το παλληκαράκι της Ανατολής με το μειλίχιο ύφος φιγουράρει ως λέοντας. Καλά θα κάνουν όμως οι Ευρωπαίοι να του πουν ότι σταματούν τις επενδύσεις στη Τουρκία και τότε θα δούμε τι πουλιά πιάνει ο πασάς.
Δημοσίευση σχολίου