Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Γιατί τόση ξινίλα και περιφρόνηση για όλους …

Όλγα Γεροβασίλη: Μικρότητα και ανευθυνότητα οι αναφορές Κυρ. Μητσοτάκη

Την έντονη αντίδραση της κυβερνητικής εκπροσώπου προκάλεσαν
τα σχόλια στα οποία προέβη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή πληροφορίες που έφταναν από τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών για το προσφυγικό και το προσχέδιο συμπερασμάτων στο οποίο γινόταν αναφορά σε κλείσιμο συνόρων … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:15:22, Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 15:21).

Η κα αυτή δεν ξέρει από τρόπους, και δεν έχει σχέση με το ρόλο που τις έχει ανατεθεί. Δεν βλέπει πως μιλούν οι αντίστοιχοι Ευρωπαίοι;

Επιτίθεται σε όλους και για όλα και δεν βγαίνει καλή λέξη από το στόμα της.

Μας προξενεί εντύπωση ότι πριν αναδειχθεί σε εξαιρετικό και πιστό κομματόσκ …, ήταν ιατρός και φανταζόμαστε ότι ασχολούνταν με προβλήματα υγείας ασθενών.

Τι κρίμα.
Δημοσίευση σχολίου