Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Ναι μεν, αλλά …

Αλ. Τσίπρας : Η λύση του προσφυγικού δεν μπορεί παρά να είναι ευρωπαϊκή
«Όπως εξήγησα στο γερμανικό κανάλι ZDF, χρειαζόμαστε μια συνολική λύση» συνέχισε ο Πρωθυπουργός και στάθηκε στην ανάγκη συνεργασίας της Τουρκίας (φωτ. αρχείου).
Ο θρυλικός Αλέξης ...

Η λύση του προσφυγικού δεν μπορεί παρά να είναι ευρωπαϊκή, ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Twitter, λίγες ώρες πριν από τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και εν όψει της επικείμενης συνόδου κορυφής της Ε.Ε … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:00:39, Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016 00:36).

Πιθανόν να έχεις δίκαιο κ. Αλέξη μας, αλλά η εικόνα που έχετε επιμελώς φιλοτεχνήσει για την Ελλάδα, ενός άθλιου ανοργάνωτου κράτους, όπου κάνεις δεν είναι υπεύθυνος, κανείς δεν γνωρίζει το ρόλο του και οργιάζουν οι ερασιτέχνες, οι αρπακόλες και οι εγκληματίες που επωφελούνται κάθε στιγμή και με κάθε πρόφαση ανενόχλητοι, έχει ήδη χαραχθεί με μελανά χρώματα στο μάτια όλων και ιδιαίτερα των νομιμοφρόνων Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών.


Και εσύ περιφέρεις το σαρκίο σου στα σαλόνια από σύσκεψη σε σύσκεψη, κατακεραυνώνεις τους πάντες και είσαι παντελώς ανίκανος για να υλοποιήσεις το παραμικρό, προς τη σωστή κατεύθυνση.

Θα μπορούσες να αποδείξεις ότι κάνουμε λάθος, αν ακόμα και τώρα αλλάξεις ρότα, απομακρύνοντας σε πρώτη φάση τους αποδεδειγμένα άχρηστους. Αλλά μάλλον ματαιοπονούμε όσοι ελπίζουμε.
Δημοσίευση σχολίου