Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Καθηγητής του ΑΠΘ φέρεται να εισπράττει το μισθό του παρότι δεν εμφανίζεται επί 8 χρόνια …

Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ φέρεται να εισπράττει κανονικά τον μισθό του παρά το γεγονός ότι επί τουλάχιστον οκτώ χρόνια δεν ανταποκρίνεται στο διδακτικό του έργο, ούτε στα χειρουργεία, αλλά σύμφωνα με τη σχετική αναφορά πραγματοποιεί ταξίδια στο εξωτερικό.

Όπως προκύπτει από αναφορά που έγινε στις πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος και έφτασε σε γνώση του εισαγγελέα διαφθοράς Θεσσαλονίκης η αργομισθία του καθηγητή φαίνεται να στοιχίζει 200.000 ευρώ στην οκταετία που κατηγορείται ότι δεν ανταποκρίνεται στο έργο του. 


Υπό τις παραπάνω συνθήκες, ο εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης Αχιλλέας Ζήσης, παρήγγειλε την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για απάτη κατ' εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος, και σε συνάρτηση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του Δημοσίου.

Κατά το παρελθόν έγιναν καταγγελίες από τους προϊσταμένους του στην Χειρουργική Κλινική του ΑΠΘ, αλλά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι τότε πρυτανικές Αρχές περιορίστηκαν στο να τον επιπλήξουν. Ακόμη, η ΕΔΕ που διενεργήθηκε για την επιβολή πειθαρχικής τιμωρίας φαίνεται ότι ουδέποτε ολοκληρώθηκε … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:19:26, Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 19:16).

Να τα εκατοστίσεις αγαπητέ ανώνυμε κ. καθηγητά, με το εξαίρετο ακαδημαϊκό ήθος. Τέτοιες μορφές σαν τη δική σας μας λείπουν και χαιρετίζουμε τη πορεία σας και τα επιτεύγματά σας.

Μας προξενεί όμως κατάπληξη το γεγονός ότι όλοι ήξεραν, πρωτίστως οι αρχές του Πανεπιστημίου, αλλά περί άλλα τύρβαζαν.

Προτού διωχθεί ο μάγκας απών, πρέπει να διωχθούν οι πρυτανικές και άλλες πανεπιστημιακές αρχές που τον άφηναν να αλωνίζει και λογαριασμό να μη δίνει.

Ελπίζουμε ο εισαγγελέας διαφθοράς κ. Ζήσης να μην αργήσει να απαγγείλει και σε όλους αυτούς τους κοιμώμενους αστέρες – και αυτοί οιονεί απόντες από τα καθήκοντά τους  - κατηγορίες για υπόθαλψη εγκληματία, παράβαση καθήκοντος και ότι άλλο ισχύει για τις περιπτώσεις αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου