Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Ελλαδάρα γειά σου ...

«Πόλεμος» δίχως τέλος για τη γραμμή της Ειδομένης
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Στις γραμμές της Ειδομένης η Ελλάδα αναστενάζει
× ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ο «πόλεμος της γραμμής» καλά κρατεί από τον χειμώνα στην Ειδομένη. Επί του παρόντος, νικητής δεν υπάρχει, ούτε διαφαίνεται στο άμεσο μέλλον. Τη μια την καταλαμβάνουν πρόσφυγες και μετανάστες, χρησιμοποιώντας την ως όπλο πίεσης για το άνοιγμα των συνόρων. Περνάει για κάποιες μέρες ή και ώρες στα «χέρια» των Αρχών, και πάνω που πάει να αποκατασταθεί η σιδηροδρομική σύνδεση της χώρας με την Ευρώπη, την παίρνει πάλι πίσω ο «εχθρός» … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 20 Απριλίου 2016).

Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα.

Και ύστερα μας φταίνε τα Σκόπια.

Μα τη Μακεδονία, δεν μας την πήρανε τα Σκόπια, την έχει εκχωρήσει η λαοπρόβλητη κυβέρνηση του θαυμάσιου πρωθυπουργού μας, εκλαμπρότατου κ. Αλέξη Τσίπρα στους λαθρομετανάστες. Εμείς απλώς τους ταΐζουμε, τους ποτίζουμε και τους φροντίζουμε ώστε να έχουν ακμαίο ηθικό και να συνεχίζουν απτόητοι τις καταλήψεις των σιδηροδρομικών γραμμών, όπως ακριβώς έκανε και ο εκλαμπρότατος πρωθυπουργός μας, παλιότερα και αναδείχθηκε σε τρομερό και φοβερό ηγέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου