Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Μήνυση του δημάρχου Παιονίας για το χάος σε Ειδομένη – Πολύκαστρο …

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για παρακώλυση συγκοινωνιών, διατάραξη κοινής ειρήνης και σωρεία άλλων αδικημάτων, κατέθεσε στην εισαγγελία Κιλκίς ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης.
Εικόνες της Ελλάδας του 2016

Ο δήμαρχος Παιονίας εγείρει ζήτημα για την υγεία όλων όσοι βρίσκονται στην περιοχή, αφού καταγγέλλει ότι «οι συνθήκες υγιεινής, καθαριότητας και διαβίωσης των προσφύγων είναι τραγικές και απαράδεκτες και η απουσία οργάνωσης και υγιειονομικής επιτήρησης, είναι εμφανέστατες» … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, . UPD:15:06, Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 14:22).

Επί τέλους κάποιος υπεύθυνος δημόσιος άνδρας. Μπράβο του, αν και άργησε πολύ.

Και όλα αυτά σε μια χώρα που όλοι οι αρμόδιοι έχουν εξαφανιστεί, ενώ εξακολουθούν να μισθοδοτούνται ανελλιπώς.

Μόνον που η μήνυση έπρεπε να υποβληθεί εναντίον του θαυμάσιου αν. υπουργού Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη (τι τίτλος και αυτός και απόλυτα εξευτελισμένος), των κκ. εισαγγελέων υπηρεσίας, του αστυνομικού δ/ντη της περιοχής και των προϊσταμένων αυτών.

Νομικοί κύκλοι – όπως ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ας πούμε, αλλά και οι τοπικοί τοιούτοι -  με νομικές γνώσεις και πείρα προφανέστατα θα διεύρυναν το κατηγορητήριο και το κύκλο των αδρανοποιημένων αρμοδίων που περί άλλα τυρβάζουν, αλλά είτε διαπλέκονται είτε δεν γνωρίζουν τα καθήκοντά των, είτε αδιαφορούν προκλητικά και δι΄ ίδιον όφελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου